ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii Organizației Municipale Iași a Partidului Social Democrat au votat, miercuri, împotriva excluderii din partid a primarului Mihai Chirica și viceprimarului Gabriel Harabagiu, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraților, Liviu Dragnea.

O decizie similară a fost adoptată și în cazul președintelui executiv al Organizației Municipale Iași, Sorin Iacoban, dar și împotriva sancționării cu avertisment a președintelui Organizației Municipale, Paul Corneliu Boișteanu, și a secretarului executiv al Organizației Municipale, Gabriel Teodorescu.

Potrivit articolului 31 din statutul PSD, sancțiunile privind retragerea sau excluderea din calitatea de membru al PSD se fac, la propunerea organizației din care respectivele persoane fac parte, de către conducerea organului ierarhic superior.

Comisia de etică a organizației județene PSD Iași a propus, marți seară, Biroului Permanent Județean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraților, Liviu Dragnea.