ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin trece în revistă, într-un editorial pentru Libertatea, toate momentele în care președintele României Klaus Iohannis "a speculat morțile convenabile”, începând cu tragedia de la Colectiv, continuând cu drama din Caracal și ajungând la cumplitul accident din Ialomița, de sâmbătă, despre care președintele a declarat că s-a întâmplat din vina PSD.

„Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, pare, adesea, a avea reale probleme de a vorbi despre ființe. Nu știu de ce i se întâmplă astea, de ce nu-l prea interesează problemele oamenilor care încă trăiesc, de ce empatia sa socială nu se face simțită atunci când în propoziție ar trebui să fie cei care mai respiră. Greu, dar respiră. (…) Când însă prin cadru trec niște morți, Măria Sa prinde viață, se însuflețește, e vioi și locvace. În noiembrie 2015, după accidentul de la Colectiv, Înălțimea Sa a melițat zile în șir despre corupție, tragedie, România, Europa, vinovați, inocenți, durere, PSD, iar corupție, iar PSD, iar durere”, scrie jurnalistul . 
De atunci și până azi, subliniază PAH , "Klaus Iohannis a speculat mereu morțile convenabile”. N-a prea ratat nici o ocazie, constată jurnalistul, decât dacă, nu cumva, "decesele utile nu se suprapuneau cu vreuna dintre desele vacanțe”. 

„Au murit, pe loc, 10 oameni. Ce facem? Păi atacăm PSD și decretăm, cu voia Măriei Noastre, că e mare nevoie de un guvern liberal. Asta nu mai este politică, nu mai este campanie electorală. Acest tip de comportament are un nume clar în literatura de specialitate. Se numește necrofilie. Sub fiecare pas după pas pe care îl face Klaus Iohannis pe scara spre un nou mandat și spre acapararea totală a puterii se află câte un cadavru”, explică Patrick Andre de Hillerin. 

Reamintim că, după tragicul accident de sâmbătă din Ialomița, în urma căruia 10 persoane și-au pierdut viața, președintele Klaus Iohannis a declarat că „lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSD costă vieți de români”.