ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost sedusă și abandonată de neamțul Klaus Iohannis, protestantul care a uitat să protesteze împotriva sistemului, transformând lucrul bine făcut promis, într-un banal lucru manual pe culoarele Cotrocenilor, România primește cadou de Moș Crăciun o „cadână” din fieful Pașalâcului PSD, pe turco-tătara Shhaideh, tocmită de Dragnea-bey să-i țină cald locul de Mare Vizir până la foarte probabila modificare a legii care-i oprește zborul spre mult râvnita funcție.

Prin promovarea musulmancei Shhaideh în fruntea guvernului unei țări cu populație majoritar creștină, Dragnea-bey reușește să sfideze și să jignească profund pe români, excepție de la această mânjire cu rahat și apă rece făcând poate doar „soldații-mercenari” de partid din solda Luminăției Sale.

Alegătorii PSD sunt puși în situația de a confirma că au fost un fel de prostime sedusă cu promisiunile electorale mincinoase ale „Mândriei de a fi român” și înfricoșată cu gogorița „Soroș ne ia țara!”. Va imposibil în această perioadă să te mai lauzi – oricum, nu părea a fi un motiv de laudă, ci mai curând semn de prostie – că ai votat PSD pentru că este un partid național românesc, care respectă tradițiile și valorile spirituale românești, care promovează românismul și vrea să salveze țara de invazia străinilor. Alegătorii PSD redescoperă cinismul și manipularea care au definit întotdeauna modul de a face politică în acest partid, dar spre nefericirea Țării, acest moment al adevărului vine prea târziu.

La rândul lor, activiștii PSD, până mai ieri foarte vocali în a-și lăuda victoria în alegerile parlamentare, au devenit subit foarte tăcuți și timorați. Propagandiștii PSD înghit pe nemestecate imensul val de furie, de ironii și de injurii care se revarsă asupra PSD în spațiul public, printre protestatari regâsindu-se până și foștii lor alegători. Este un deliciu să vizitezi și să lecturezi paginile deținute de membri PSD în rețelele de socializare. Dezorientarea și șocul lor sunt atât de mari, încât îți lasă impresia că acești nefericiți trădați de propriul lider de partid încearcă cu disperare să uite că a venit Crăciunul, îmbrăcându-se la nimereală cu șalvari și turbane, pentru a justifica crispat promovarea lui Shhaideh prin „competența ei profesională” – de fapt, o altă poveste fantastică gen „1001 de nopți”!

În lăcomia și aroganța care-i mutilează sufletul, din dorința pătimașă de a ține ocupat locul de prim-ministru cu un „om de paie”, până își rezolvă problemele cu legea penală, Dragnea-bey sfidează sentimentele religioase ale creștinilor și își pune în mare pericol relația, până mai ieri foarte cordială, cu Biserica Ortodoxă. Să ne reamintim că Dragnea-bey, în calitate de Vicepremier, a fost decorat de Patriarhul nostru, în octombrie 2014, cu Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni” pentru contribuția adusă în renovarea mai multor lăcașe de cult. Acei Sfinți din familia domnitoare a Brâncovenilor asasinați de turcii otomani pentru că au refuzat să-și lepede credința și să se supună voinței politice a sultanului...

Se mai justifică acum această onoare acordată lui Dragnea-bey de a fi decorat cu Ordinul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, când Luminăția Sa sfidează sentimentele religioase ale majorității românilor?

Promovând o turco-tătară de confesiune musulmană în fruntea Guvernului României – chiar și pentru o perioadă scurtă de timp – Dragnea-bey demonstrează că nu este defel interesat de aspectul religios al vieții publice, de faptul că majoritatea votanților PSD sunt de confesiune creștină ortodoxă. Totodată, Dragnea-bey dă o palmă peste obrazul confesiunii majoritate a românilor, Creștinismul Ortodox și mai ales, peste cel al Bisericii Ortodoxe, biserica majoritară. De dragul puterii, Dragnea-bey calcă peste orice și peste oricine și își asumă inclusiv marele risc de a irita puternic clerul ortodox din România. Ceea ce deja a reușit să facă...

Evident că Dragnea-bey și acoliții de partid ai Luminăției Sale vor răspunde la toate acestea invocând atât chestiuni din logica strâmbă a „corectitudinii politice”, cât și argumentul „competenței profesionale” a lui Shhaideh. Despre „corectitudinea politică” le spun doar atât: înainte să vorbiți, priviți la halul în care a ajuns Germania lui Merkel datorită aplicării unei „corectitudini politice” radicale și stupide...

Cât despre „competența profesională” a „cadânei” Shhaideh, primele dezvăluiri apărute în mass-media ne oferă deocamdată, imaginea unei persoane controversate și aflată în siajul intereselor de partid… și probabil că dezvăluirile sunt abia la început.

Dragnea-bey lasă impresia unui om afectat de un dezechilibru mintal, căci numai așa îți poți explica faptul că într-o țară creștină și după o campanie electorală în care propriul partid PSD a făcut intens apel la sentimentele naționale și religioase ale alegătorilor creștini, Luminăția Sa promovează în fruntea Guvernului României o turco-tătară de confesiune musulmană și cu o imagine publică controversată.

În goana lui după bairamul guvernării, care să-i asigure cât mai mult ciubuc și peșcheș din birul adunat de la prostime, Dragnea-bey ne bagă pe gât mult rahat cu apă rece și ne zice, din buzele-i de cadână șmecheră și mustăcioasă: hai, sictir, români!

...ceea ce, de altfel, merităm pe deplin!