ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Traian Băsescu și-a anunțat demisia de la șefia partidului, PMP ar urma să fuzioneze cu PNL.

Raluca Turcan, președintele intermar al liberalilor, a negat informația, dar a recunoscut că a avut discuții cu Eugen Tomac despre moțiunea de cenzură ce va fi depusă miercuri în Parlament.

Turcan a mai susținut că va avea încă o discuție, de data aceasta cu Tomac și Nicușor Dan, despre strângerea semnăturilor pentru depunerea moțiunii de urgență.

Șefa PNL a insistat că nu au discutat despre fuziunea PNL-PMP și că nici nu știe de unde a apărut această informație. 

Turcan a explicat faptul că nu a vorbit nici despre primirea înapoi în PNL a celor care se află acum în PMP. Totuși, a precizat aceasta, liberalii sunt deschiși la dialog cu cei care vor să apere statul de drept.

„Această situație separă apele, oamenii politici ca o hârtie de turnesol. Vedem exact cine apără statul de drept, respectul față de lege și integritatea publică. Dacă sunt parlamentari dispuși să se pună de partea justiției și statului de drept vom dialoga și vom strânge rândurile cu ei. Miza e exprem de importantă. E vorba despre viitorul copiilor noștri, despre viitorul României”.