ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PNL Constanța, Robert Boroianu, aspirant la fotoliul de primar al orașului, a anunțat pe Facebook că în partid s-au înscris elevi, cu aprobarea Biroului Politic Municipal:
 
„Elevi, studenți, tineri întreprinzători, oameni din toate categoriile sociale ni s-au alăturat plini de entuziasm și dornici de schimbare.”, a scris Boroianu, uitând că legea partidelor impune vârsta minimă de 18 ani pentru a fi membru.

După gafa lui Boroianu, reprezentanții PNL Constanța au întors povestea și au susținut că de fapt este vorba despre un singur elev, care a împlinit deja 18 ani. Dacă mai sunt și alții, aceia au semnat „un fel de adeziune ca simpatizant”, a declarat pentru puterea.ro un vicepreședinte al organizației de tineret a liberalilor constănțeni.
 
„Nu are valoarea unei adeziuni reale, e ca și cum ai semna o foaie cum că ești susținător al berii reci”, a ținut să precizeze acesta.