ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conducerea PNL a decis să anuleze mitingul programat pentru vineri în Capitală, a anunța copreședintele PNL Vasile Blaga. El a indicat că, la propunerea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, s-a decis să nu se mai organizeze mitingul de vineri.

"Am decis să nu fim parte la niște manifestări care să aducă aminte de 1990, că despre asta este vorba. PSD face ce știe cel mai bine, adică contramanifestații, contra mitinguri și nu am dori să aibă vreun român de suferit indiferent pe cine susține din această cauză și am decis ca mitingurile de la nivelul prefecturilor de județe să se desfășoare, iar în cursul lunii iunie vom organiza un miting mare în București la o dată pe care o să o anunțăm, rugându-l pe dl Oprescu și PSD să nu mai vină cu o contramanifestație pentru că ar fi deplasat", a spus Blaga.