ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PSD ar putea ieşi de la guvernare. Ameninţarea vine din partea coordonatorului politic Liviu Dragnea. Declaraţia a fost făcută la Oradea, la o zi după ce acelaşi mesaj a fost transmis şi la Bucureşti. În paralel, Dragnea îl acuză pe şeful statului că, împreună cu PNL, vrea să distrugă Partidul Social Democrat.

"A fost o guvernare foarte bună, dar nu putem rămâne în orice condiţii. O guvernare bună e o guvernare coerentă, în care toţi partenerii funcţionează ca până acum şi eu cred că vom funcţiona. Adică sper. Nu acceptam să fim umiliţi de nimeni", a explicat joi, Liviu Dragnea, potrivit realitatea.net

Liviu Dragnea a declarat: "PSD nu doreşte să rămână la guvernare cu orice preţ şi în orice condiţii, nu acceptăm să stăm într-o coaliţie în care lucrurile sunt neclare". 

Marian Oprişan i-a cerut imperativ premierului Victor Ponta, în direct la Jocuri de putere de la Realitatea TV, să revină urgent în România:

"Victor Ponta are datoria să se întoarcă urgent în România. Nu înţeleg de ce nu s-a întors până acum".