ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezent la Deveselu, adjunctul secretarului american al Apărării, Robert Work, a confundat Bucureștiul cu Budapesta.

De-a lungul anilor, au fost destui oaspeți, mai ales artiși, care ne-au vizitat țara, i-au admirat frumusețea, dar au vorbit apoi despre Budapesta, în loc de București. Însă la un asemenea nivel și într-un asemenea context e greu de crezut și de acceptat o astfel de confuzie.

După ce miercuri a fost primit de președintele României, Klaus Iohannis, adjunctul secretarului american al Apărării, Robert Work, a ținut un discurs la Deveselu, unde a fost inaugurat sistemul de apărare antirachetă. După ce Work a vorbit în termeni laudativi despre România, a venit și gafa: înaltul oficial american a confundat Bucureștiul cu Budapesta:

"Este o mare plăcere să mă aflu aici, la prima mea vizită în România. Mi-aș fi dorit să stau mai mult. să vizitez frumoasa dvs. țară. Am petrecut ceva timp în Budapesta....."