Cererea de înscriere a  colonelului (r) Daniel Dragomir în Partidul Alianța Națională (PAN) a fost respinsă de către conducerea acestei formațiuni, se arată într-un anunț publicat pe pagina de Facebook.

„Luând act cu neplăcută surprindere de declarațiile publice din ultima perioadă ale domnului Daniel Dragomir ce denotă implicarea acestuia în competiția internă a Partidului Social Democrat, fapte contrare statutului și politicii Partidului Alianța Națională și care dăunează activității, imaginii și prestigiului Partidului,


Biroul executiv al Partidului Alianța Națională a decis, cu majoritate de voturi, în temeiul Art 13 alin. 1 prin raportare la Art. 20 alin. 1 lit. e din Statutul PAN,  respingerea cererii de înscriere în Partidul Alianța Națională formulată de domnul Daniel Dragomir.

Conform art. 14 al. 2 din Statutul PAN, împotriva deciziei de respingere a cererii, solicitantul poate formula contestație în termen de 15 zile de la comunicarea deciziei, care se judecă de organele statutare abilitate, în prezența contestatarului, în termen de 30 de zile”, se arată în mesajul semnat de președintele partidului, avocatul Dan Chitic.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews