ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cererea de înscriere a  colonelului (r) Daniel Dragomir în Partidul Alianța Națională (PAN) a fost respinsă de către conducerea acestei formațiuni, se arată într-un anunț publicat pe pagina de Facebook.

„Luând act cu neplăcută surprindere de declarațiile publice din ultima perioadă ale domnului Daniel Dragomir ce denotă implicarea acestuia în competiția internă a Partidului Social Democrat, fapte contrare statutului și politicii Partidului Alianța Națională și care dăunează activității, imaginii și prestigiului Partidului,


Biroul executiv al Partidului Alianța Națională a decis, cu majoritate de voturi, în temeiul Art 13 alin. 1 prin raportare la Art. 20 alin. 1 lit. e din Statutul PAN,  respingerea cererii de înscriere în Partidul Alianța Națională formulată de domnul Daniel Dragomir.

Conform art. 14 al. 2 din Statutul PAN, împotriva deciziei de respingere a cererii, solicitantul poate formula contestație în termen de 15 zile de la comunicarea deciziei, care se judecă de organele statutare abilitate, în prezența contestatarului, în termen de 30 de zile”, se arată în mesajul semnat de președintele partidului, avocatul Dan Chitic.