ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul Neamul Românesc îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că este „sluga Germaniei” și că acțiunile sale constituie „trădare de țară”.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială de facebook a PNR, se susține că fundațiile înființate de Germania în România, alături de ONG-urile finanțate sau sprijinite de George Soroș, manipulează opinia publică.

„Klaus Iohannis este o slugă a Germaniei! Trădarea de Țară nu se poate pedepsi decât cu închisoarea pe viață, orice pedeapsă mai ușoară nu face decât să lase portițe acestor criminali de națiuni. Prietenia germano-rusă nu include sub nici o formă România. Pe scurt, ne vor vinde ca la piață. Fundațiile germane „Hanns Seidel” și „Konrad Adenauer” împreuna cu ONG-urile progresiste ale lui SOROS bine flancate de BND via FSB având ca avangardă Ungaria, au înrobind instituțiile Neamului Românesc și manipulează opinia publică.


Au un singur obiectiv: Dezmembrarea României

Mulți și multe au trecut peste noi și tot aici suntem, semințe de stânci, cu armuri de cetină și vână de fag. Onoarea, demnitatea și mândria să ne fie călăuze și să ne înfrățim încă odată căutând, și nu cerșind, destinul cel adevărat al Neamului Românesc. Să punem pe rug dezbinarea și să ne curățăm inimile în fața altarului Țării și să ne dovedim stăpânii celor ce ni s-au dat din tăriile văzduhului, prin puterea Domnului. Vom arăta că acolo unde nu-i fisură, și peretele de stâncă-i drept, speranțele venetice vor fi spulberate de vântul curajului ce ne-a fost scut întotdeauna!”, arată mesajul PNR.
 
PNR este un partid cu doctrină declarat naționalistă, care-l are în frunte pe fostul deputat Ninel Peia și pe generalul (r) Mircea Chelaru, fost Șef al Statului Major General al Armatei Române.