ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ceva e putred în Danemarca... Mai precis, ca s-o adaptăm la zi și pe meleag- în marcatul danilor din centura asta neagră de pe la noi.

Sufăr când văd toate astea întâmplându-se. Pentru că o bună parte dintre noi își îndreaptă încrederea către ei. Și pentru că e păcat să-i văd așa pe unii care moștenesc, teoretic, marile fapte politice care au dus la facerea României mari, patrie a mai tuturor românilor.

De călcarea în picioare a ideii ulterioare a unei aripi de-a lor- „prin noi înșine "- nici nu mai vorbesc...Mai întâi, au propulsat spre Cotroceni o entitate care nu era a lor. Pe zi ce trece , văd tot mai clar că deloc  a noastră. Apoi s-au lăsat pierduți pe niște valuri care îi fac să copieze, ridicol, sloganul adversarului politic și să se pună sub steagul unui administrator de gubernie-apuseană- fără să scoată un scâncet. Mai mult, zilele astea o să îmi bântuie județul o făptură care aruncă entuziasm fără acoperire din spatele ochelarilor, cocoțată pe lista de la Senat, fără să aibă vreo legătură cu Timișul sau cu interesele noastre. La Timiș, unde nu are loc eligibil pe liste un fost prefect extrem de popular și racordat la valorile național-liberale iar una dintre speranțele de nivel național era determinată să demisioneze cu ceva timp în urmă din motive principiale! Oare câți „dani” va pune la centură doamna pe care, recent, unul dintre cei eligibil-prezenți pe listele de Timiș nici nu o pronunța corect la tv, numind-o Ghiorghiu?

E ceva între tristețe și scârbă pentru mine ceea ce se întâmplă la liberali. De trezit, nu mai au ce trezire să dea pentru alegerile din 11 decembrie. De chemat, vor chema. Ba chiar disperat, căci „gubernia apuseană " și butonagii săi au nevoie ca jocul să iasă. Nu știu câți se vor prinde, însă, că va fi o chemare la urna electoral-mortuară. Atât pentru noi, votanții, cât și pentru ideea de partid moștenitor al valorilor și realizărilor național-liberale...