ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a spus că scrisoarea adresată lui Klaus Iohannis a fost bazată pe „un raport pe care l-am evaluat”, al cărui autor a fost fostul șef al FBI, Louis Freeh, care actualmente conduce o firmă de consultanță intitulată Freeh Group International Solutions.

„Aceștia (Freeh Group - n.r.) îmi plătesc onorariul”, a spus Giuliani pentru politico.eu. Fostul procuror american nu a menționat care a fost suma pe care a plătit-o sau dacă Freeh Group l-a contractat în numele unui client. Freeh Group nu a răspuns întrebărilor politico.eu pe acest subiect.
 
Luni, agenția Mediafax a publicat în exclusivitate o scrisoare pe care avocatul președintelui SUA, Donald Trump, a trimis-o președintelui României, Klaus Iohannis, în care se critica activitatea DNA și a Laurei Codruța Koveși.