ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a declarat vineri seară,într-o emisiune televizată, că a vrut să renunțe la funcția de premier, dar a fost sfătuit de coaliție să nu renunţe.

Șeful Executivului a mai precizat că va rămâne în funcția de premier atât timp cât este susținut de coaliție.

Ponta a explicat că intenția de a-și da demisia a fost din motive strict personale.

"Nu ştiu cât voi mai fi premier. Nu sunt prezicător. Atâta timp cât mă sprijină actuala coaliţie. M-am cam săturat de anumite lucruri strict personale. Am vrut să renunţ la funcţia de premier din motive strict personale. Dar liderii coaliţiei mi-au spus că am pornit pe un drum şi ar trebui să ducem la bun sfârşit proiectele", a spus Ponta, la Antena 3.

Premierul Victor Ponta este de părere că PNL "nu are pe nimeni" cu care să poată guverna.

 "Ca să vă spun direct, PNL nu are pe nimeni. Nu poţi să guvernezi ţara cu toţi Predoii. I-am văzut, ştim cine a guvernat, sunt aceiaşi oameni. Poate până la anul, în toamnă, găsesc unii mai buni şi atunci poate decid oamenii la vot altfel", a mai explicat premierul.

În final, Ponta s-a arătat încrezător că va rămâne premier. 

"Dacă ei iau decizia, nu este nicio supărare din partea mea. Dar eu vreau să îmi duc la bun sfârşit proiectele Nu mă aştept la trădări, toată lumea a fost corectă până acum", a mai spus Ponta.