ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a insistat că susține atât Guvernul Grindeanu, cât și PSD, dar nu-l susține pe Liviu Dragnea, pentru că nu poate fi de acord cu stilul acestuia de conducere monarhică.

Fostul lider PSD a mai spus că nu înțelege de ce Liviu Dragnea continuă atacurile asupra sa.

„Eu nu înțeleg de ce continuă domnul Dragnea acest atac asupra mea. Eu susțin Guvernul Grindeanu, susțin PSD, nu-l susțin pe Dragnea! Asta-i viața!”, a declarat fostul premier.

Acesta l-a lăudat pe Grindeanu, „care văd că începe să conducă el guvernul așa cum și trebuie, nu să lase pe altcineva să conducă în locul lui”.

Ponta a mai spus că, în calitate de deputat, va vota Legea salarizării unice și chiar este de acord cu majorările salariale, dar trebuie să știe și cu ce bani vor fi acoperite acestea.

Victor Ponta a amintit și de vremurile în care „dacă îl criticai pe Ceaușescu, criticai România” și a sugerat astfel că dacă îl critică pe Dragnea, nu înseamnă că atacă tot partidul sau Guvernul.

„Nu vreau să fiu dat afară din partid, ba dimpotrivă! (Prezentarea demisiei în alb) era o chestie dacă (...) acceptă ideea că putem să avem și altă opinie”, a mai precizat deputatul PSD.