Fostul premier Victor Ponta a anunțat oficial că e interesat să preia locul lui Valeriu Zgonea, acela de președinte al Camerei Deputaților. Ponta spune că va candida în PSD pentru a obține locul vacant, declarând luni că se așteaptă să fie susținut de colegii din partid.

”Eu sper să mă susțină, în primul rând Liviu și după aceea ceilalți colegi”, a declarat fostul șef al Guvernului.

Replica președintelui PSD, Liviu Dragnea, nu a întârziat să apară. "Dacă s-a autopropus, nici nu mai trebuie să votăm", a comentat acesta declarațiile lui Ponta, potrivit b1.ro.

Conducerea Camerei Deputaților a decis, luni, revocarea din funcția de președinte a lui Valeriu Zgonea. 

Întrebat de jurnaliști dacă are să îi transmită vreo urare lui Klaus Iohannis cu ocazia aniversării acestuia, Victor Ponta a declarat:
 
”Vreau să îi urez «La mulți ani!», sănătate și în fiecare zi de acum înainte, să se gândească la cei de la Colectiv, pentru că ar trebui să se simtă vinovat”. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews