ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a comentat recenta demisie a lui Mihai Răzvan Ungureanu din funcția de director al SIE. Fostul premier a precizat că a fost singura persoană care s-a opus numirii acestuia în fruntea acestei instituții, în timp ce președintele țării s-ar fi rugat de Gabriel Oprea să le transmită parlamentarilor UNPR să voteze pentru instalarea lui MRU în fruntea SIE.

Ponta critică modelul de politică promovat de președintele țării și face o comparație sumbră cu perioada de dinainte de 1989.

„Klaus Iohannis e cel mai bun jucator de "Alba-neagra" din Romania !!! Nu pentru ca ar fi indemanatic sau rapid - nici vorba / doar pentru ca are tupeu si aroganta mai mult decat oricine inaintea lui / si pentru ca are o gasca de pungasi cu gura mare care tipa in public cand invarte el cercurile plus o trupa de batausi care stau pe margine si ii umfla pe cei care mai au curaj sa protesteze!

Un exemplu? - a trecut doar un an ( Iunie 2015) de cand Ponta era cel rau care refuza sa voteze propunerea "inteleapta" a Presedintelui Iohannis ca MRU sa fie sef la SIE / si totusi propunerea a trecut in Parlament pentru ca INSUSI Klaus Iohannis s-a rugat de Gabriel Oprea si membrii UNPR au fost prezenti si au votat pentru! Acum in 2016 MRU trebuia sa plece din functie pentru ca "lucreaza pentru alte tari nu pentru Romania" - plus ca a dat Fundatia Gojdu la unguri acum vreo 10 ani ( deci un pic inainte sa il propuna si Basescu si Iohannis sef la SIE)!! - am citat selectiv din declaratiile celor doi pungasi complici cu KI care apar la televiziunea aia care nu plateste taxe de 5 ani - si care se fac ca sunt din public ca sa distraga atentia oamenilor cand se schimba "aia alba" cu "aia neagra")! Iar Gabriel Oprea trebuie sa demisioneze din Senat si sa se si aresteze singur pentru ca mergea cu o coloana prin Bucuresti in loc sa mearga spre Sibiu!!! Romania a vazut multe excrocherii si ticalosii in ultimii 26 de ani - dar acum suntem totusi intr-un varf imposibil chiar si pe vremea lui Ceausescu!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

 

Klaus Iohannis e cel mai bun jucator de "Alba-neagra" din Romania !!! Nu pentru ca ar fi indemanatic sau rapid - nici...

Posted by Victor Ponta on Tuesday, September 27, 2016