ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta a scris că tragedia copiilor morți din ultimele zile nu suscită niciun interes, din cauza faptului că nu există un interes politic în folosirea acestui eveniment.

"Cred că această tragedie întrece orice altă știre sau eveniment! Și ar trebui cu adevărat să fie făcute eforturi uriașe, să oprim cumva această serie neagră, să aflăm adevarul, să stabilim responsabilități și să luăm măsuri serioase ca așa ceva să nu mai fie posibil în viitor!

Și totuși constat cu mare amărăciune că, nefiind un interes politic direct (așa cum a fost la "Colectiv"), de fapt nimeni nu ia în seamă această tragedie! Nimeni nu se mobilizează, nimeni nu cere informații sau măsuri concrete, nimeni nu protestează și nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio anchetă penala și nimeni nu cere să vină procurorii!

Nu îi mai vizitează la Spital nici Președintele, nici nu ne mai spune că știe el cine i-a ucis pe copii, nici că trebuiau să moară ca să ... Acum toți cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din Noiembrie pur și simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea câtorva copii de iobagi! (sau cum spunea, cinic dar adevărat, într-un comentariu cineva mai jos "ce treabă are cu copiii, dacă se dărâmau niște case sigur intervenea").
Eu încă sper că există România dincolo de manipulări și interese meschine și că putem face ceva pentru aceste victime cu adevărat inocente!", a scris Ponta pe facebook.