ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier, Victor Ponta, a comentat lipsa protestelor pentru bebelușii din Argeș și restul țării afectați de SHU, întrebând de ce în acest caz "corupția nu mai ucide".

Acesta l-a acuzat pe președintele Iohannis că a speculat politic tragedia din clubul Colectiv.

"Eu nu cunosc,în ultimii 25 de ani, în România, nicio tragedie speculată imediat și în mod direct fără niciun fel de perdea, în mod politic. Domnul Iohannis, a doua zi - dânsul nu lucrează în weekend, cred că e singurul în care a lucrat -, a spus imediat cine e de vină. A folosit moartea acelor oameni pentru un scop pe care-l știm: "vreau să dau jos Guvernul". 

Intrebat de moderator despre cei care au iesit în stradă după tragedia din Colectiv, Ponta a completat: "Nu știu, mă întreb de ce n-au ieșit din nou. Poate că jumătate din ei erau la serviciu în seara aceea". 

Ponta a revenit făcând o paralelă cu cazul bebelușilor din Argeș. "Nu se mai implică domnul președinte personal? Corupția nu mai ucide la Pitești?"