ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a afirmat joi seară că își pune întrebarea dacă nu cumva Klaus Iohannis ar fi făcut presiuni pentru ca el să fie trimis în judecată, susținând că ''președintele României trebuie să fie un pic mai echilibrat''.

Întrebat cum comentează faptul că președintele Iohannis dorește să treacă moțiunea de cenzură a PNL întrucât trimiterea în judecată a premierului pune România într-o situație unică în Europa, Ponta a replicat:

"Eu mă întreb dacă nu cumva domnia sa a făcut presiuni ca să fiu eu trimis în judecată că deja aceste declarații mi se par anormale din partea unui președinte al României. Dacă vorbim de președintele PNL, doamna Gorghiu poate să spună ce îi trece prin cap sau ce nu îi trece prin cap.

Dar președintele României trebuie să fie un pic mai echilibrat, să ne trateze pe toți ca fiind cetățeni ai României. Nu peneliștii sunt cetățeni de gradul unu și noi toți ceilalți suntem de gradul doi sau trei. Așa cred eu că ar fi normal", a spus Ponta, citat de Agerpres.