ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta îl critică dur pe președintele României, Klaus Iohannis, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare joi dimineață. Acesta îi reproșează că îl sprijină pe Achimaș Cadariu ca ministru al Sănătății, deși au fost nenumărate probleme în mandatul acestuia.

„Apel către Dl. Iohannis: vă rog să îl susțineți în continuare pe Dl. Achimaș Cadariu ca Ministru al Sănătății în "Guvernul Meu"! Vă reprezinta perfect modul de gândire și de acțiune!

Asta ca să dovediți că dacă mor bebeluși fără să știm nici acum de ce, dacă nu reușim să aflăm cum a cumpărat dezinfectanții inutili la instituția de la Cluj pe care o conducea, dacă nu mai sunt bani la Casele de Asigurări pentru decontarea analizelor pentru copii - toate acestea nu contează, pur și simplu nu vă pasă! Așa cum de fapt nu v-a păsat deloc de moartea oamenilor de la "Colectiv" în afară de folosirea lor pentru un scop politic! Ghinionul lor, norocul dvs.!”, este mesajul lui Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews