Victor Ponta și Liviu Dragnea s-ar fi întâlnit în mare secret pentru a pune la punct un plan.

Ponta pare preocupat de problemele președintelui Klaus Iohannis și de cele ale Guvernului Cioloș, pe care le aseamănă cu povestea din Cartea Junglei.

"Să vedem ce ministru își mai dă demisia astăzi și după aia mai vorbim și despre alte lucruri. O să discutăm și o să luăm decizii împreună. Decizii înțelepte. Da, am vorbit cu Liviu. Am discutat cu Liviu tot ceea ce este bine pentru PSD și pentru alegătorii noștri, ai USL. Îi susțin pe toți candidații PSD și pe cei ai ALDE", a declarat Ponta, la finalul ședinței grupului PSD din Camera Deputaților, unde s-a decis în unanimitate prezentarea la Biroul permanent a solicitării de revocare a lui Valeriu Zgonea de la șefia Camerei Deputaților.

Întrebat dacă va fi președinte al Camerei Deputațílor, Ponta a precizat:
 
"Asta va decide PSD, eu nu sunt PSD ca să vorbesc. Repet, mă duc să văd ce ministru mai demisionează din "Guvernul meu", până rămâne domnul Iohannis singur. Ați văzut Cartea Junglei când cădea totul în jur și rămânea doar el și ținea coloana?  O să rămână doar domnul Iohannis cu Guvernul lui", a spus Ponta, citat de b1.ro.