ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta a scris pe Facebook, că situația de la PNL este ca-n filmul cu Stan și Bran, Blaga și Gorghiu s-au căznit să ducă pianul - candidatul - pe scări și vor mai încerca până se termină filmul, însă e clar că bătălia se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan.

"Deci situația deja este exact ca în filmulețul celebru - Stan și Bran de la PNL (Gorghiu și Blaga) s-au tot căznit să ducă pianul ("candidatul") pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a ieșit cu Orban, nu iese cu Munteanu... O să mai încerce până se termină filmul! După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese!", a scris Ponta pe rețeaua de socializare, comentând retragerea celui de-al treilea candidat anunțat de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei.

Deputatul mai spune că în acest moment este clar că bătălia la Capitală se dă între candidatul PSD Gabriela Firea și Nicușor Dan. "Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală, după 2012! Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!", a mai spus Ponta.
 
Marian Munteanu și-a retras candidatura la Primăria București, în urma ședinței liderilor PNL. Locul său a fost luat de Cătălin Predoiu.