ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Construirea unei moschei în București nu este oportună, a declarat candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, arătând însă că ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului este un proiect bun pentru bucureșteni.

 ''Eu cred ca este un proiect bun pentru București'', a spus el la Digi24, întrebat despre oportunitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

Cât despre planurile privind o mare moschee, Predoiu și-a exprimat rezervele. ''Nu văd un astfel de proiect oportun. Nu trebuie să facem mai mult decât se face în Europa la acest moment'', a argumentat el.

În opinia sa, PNL ar trebui ''apreciat'' pentru că oferă Capitalei ''un candidat pregătit inițial pentru postul de prim-ministru'' - el însuși.

 Totodată, liderul PNL București a arătat că nominalizările lui Ludovic Orban și Marian Munteanu nu au fost o greșeală a PNL, ci au reprezentat decizii luate într-un timp scurt.

''De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toții atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL și electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist, iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism și fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea'', a susținut Cătălin Predoiu.