ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aparent, un banal exercițiu de salubrizare a zonei, cu presa sosită întâmplător. În fapt, un nou exercițiu de imagine al Premierului după staționarea la semafor ca simplu cetățean sau donarea unui salariu pentru "Cumințenia pământului”.

Premierul se află de ceva vreme într-o subtilă campanie de imagine vizând umanizarea tehnocratului, câștigarea simpatiei publicului în urma unor gesturi de om simplu fără ifose. 

Azi, la Digi 24, un reportaj emoționant despre acțiunile de ecologizare din zonă, sub titlul : "Dacian Cioloș, voluntar la strâns gunoaie în Parcul Natural Văcărești”. Pe câteva bloguri și pagini Facebook au și apărut fotografiile cu Cioloș cu mănuși și un sac în dotare, strângând harnic de pe jos gunoaiele...Unul dintre bloggerii care postează fotografia (Ciprian Muntele) comentează emoționat: "Premierul României, Dacian Cioloș, în timp ce muncește cot la cot cu noi la strâns gunoaie în Parcul Natural Văcărești. Eu deocamdată nu știu ce să spun mai mult, sunt copleșit".
 
Ar fi interesant de știut cum de a aflat presa despre campania de ecologizare la care urma să participe Premierul? Sau a aflat doar pentru că urma să participe acesta?