ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 46/2008 - Codul silvic, informează Administrația Prezidențială.

Pe 20 mai, plenul Camerei Deputaților a respins cererea președintelui Klaus Iohannis de reexaminare a Codului silvic, adoptând legea în forma inițială.

În dezbaterile din plenul Camerei, deputații PNL au propus retrimiterea la comisie a reexaminării Codului silvic, motivând că nu au fost lăsați să depună amendamente, solicitarea fiind respinsă, potrivit Agerpres.

PSD și UDMR au susținut forma inițială a proiectului, iar PNL a cerut adoptarea reexaminării. Președintele Klaus Iohannis a semnat, pe 23 martie, cererea de reexaminare asupra Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 46/2008 — Codul silvic pe motiv că limitează activitatea economică a operatorilor economici sau a grupului de operatori economici.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews