ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 ACTUALIZARE: Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunță că se simte bine după operație:

"Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

"În data de 26 aprilie, președintele domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat și operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru : impingement (conflict) subacromial drept, burșită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos. Intervenția s-a desfășurat artroscopic, a decurs în condiții optime iar, în prezent, starea de sănătate a președintelui României este foarte bună", este comunicatul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila".


Administrația Prezidențială anunță că intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor.

"Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției", se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.