ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a refuzat să onoreze invitația la evenimentul organizat la Patriarhie cu ocazia sărbătoririi a 150 de ani de la prima Constituție, de către Curtea Constituțională și Parlament. Potrivit unor surse, motivul ar fi opiniile diferite în ceea ce privește Coaliția pentru Familie.


Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a confirmat, joi, absența președintelui, dar spune că "Ziua Constituției este pe 8 decembrie, iar domnul Președinte Klaus Iohannis va fi prezent la Curtea Constituțională pe data de 8 decembrie, prilej cu care va susține și o alocuțiune."

Biserica Ordodoxă Română susține demers demersul Coaliției pentru Familie privind modificarea Legii Fundamentale, care ar face ca în România căsătoriile să fie definite ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.