ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii noului Guvern al Republicii Moldova, condus de premierul Pavel Filip, au depus jurământul, în cursul nopții de miercuri spre joi, la sediul Președinției.

Klaus Iohannis a vorbit despre ultimele evenimente din Republica Moldova și a salutat învestirea noului cabinet, care speră să depășească criza cu care țara se confruntă în ultima vreme.

Președintele României și-a reafirmat din nou sprijinul țării noastre pentru partenerii de la Chișinău.

”Prin învestirea noului Guvern, care își declară prioritară opțiunea proeuropeană, Republica Moldova a realizat un pas important în depășirea crizei politice. Stabilitatea acestui stat este importantă atât pentru România, cât și pentru Uniunea Europeană. Noul Guvern de la Chișinău are foarte mult de lucru în perioada următoare, reforme importante trebuind să fie demarate și realizate. Urmăresc cu atenție evoluția de pe scena politică de la Chișinău și îi asigur pe partenerii noștri de întregul sprijin al României”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.