ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat, joi, demiterea mai multor prefecți, printre care prefecții județelor Alba, Arad, Harghita, Suceava și Sălaj, precum și numirea unui subprefect în județul Arad, prin detașare cu caracter temporar, potrivit Mediafax.

„Avem o propunere de încetare a exercitării funcției de prefect cu caracter temporar pentru prefectul județului Alba, una privind încetarea exercitării cu caracter temporar prin detașare în condițiile legii a prefectului din județul Arad, doamna Hordea Florentina, încetarea exercitării funcției de subprefect în județul Arad pentru domnul Damian Vasilica.

Pentru județul Harghita, încetarea exercitării pentru domnul Andrei Jean Adrian. În județul Sălaj, încetarea exercitării funcției de prefect pentru domnul Florian Florin. Totodată, încetarea exercitării funcției de prefect al județului Suceava de către Monica Elena și numirea unui subprefect în județul Arad, prin detașare cu caracter temporar, în condițiile legii, pentru doamna Popa Liliana”, a anunțat Ministrul de Interne, Marcel Vela, în timpul ședinței de Guvern de joi.