Donald Trump a reușit să câștige alegerile din SUA, devenind astfel al 45-lea președinte din istoria acestei țări. Liderul partidului Alianța Noastră România, Marian Munteanu, a transmis un mesaj de felicitare noului șef de la Casa Albă, iar pentru viitor speră la o dezvoltare importantă în ceea ce privește parteneriatul strategic dintre SUA și România.


Iată comunicatul transmis de partidul condus de Marian Munteanu:

„Alianța Noastră România salută cu bucurie alegerea domnului Donald J. Trump în înalta funcție de Președinte al Statelor Unite ale Americii. Prin votul său, poporul american a demonstrat încă o dată capacitatea de a-și asuma, cu răspundere și curaj, un proiect măreț de reconstrucție și dezvoltare bazat pe principiile fondatoare ale națiunii americane: spiritul de libertate, respectul muncii și al inițiativei, iubirea de patrie, demnitatea națională și credința în Dumnezeu.

Am încredere că în timpul Administrației Trump parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii va cunoaște o dezvoltare importantă iar valorile susținute cu fermitate de noul Președinte al SUA vor căpăta o susținere tot mai puternică în întreaga lume.

Felicitări, Domnule Președinte!
Dumnezeu să ajute Statele Unite ale Americii!
Dumnezeu să ajute România !
Congratulations, Mister President!
God bless the United States of America!
God bless Romania!”, este mesajul transmis de Marian Munteanu, liderul Aliața Noastră România.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews