ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis îl va decora miercuri pe Prințul Charles cu Ordinul Național „Steaua României" în grad de Mare Cruce, „în semn de prețuire pentru activitatea Prințului de Wales în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume", a anunțat Administrația Prezidențială.

„În semn de prețuire pentru activitatea Prințului de Wales în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume, Președintele României va conferi Alteței Sale Regale Ordinul Național «Steaua României» în Grad de Mare Cruce", precizează Administrația Prezidențială.

Președintele Klaus Iohannis îl va primi miercuri pe Prințul Charles la Palatul Cotroceni.

„Discuțiile vor viza dezvoltarea și aprofundarea relației de Parteneriat Strategic dintre România și Marea Britanie, inclusiv în domeniul securității, evoluția relațiilor dintre cele două țări în perspectiva Brexit, cu accent pe situația comunității românești din Marea Britanie, precum și ampla activitate caritabilă desfășurată de ASR Prințul de Wales în România", mai precizează Administrația Prezidențială.