ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele României Klaus Iohannis a reacționat la decizia premierului Sorin Grindeanu de a abroga ordonanța prin care s-a modificat Codul Penal.

„Decizia anunțată în această seară de premierul Sorin Grindeanu este un pas important spre normalizare. Totodată, se face un pas important pentru a corecta situatia creata. Guvernul a gresit flagrant si guvernul este responsabil sa rezolve criza pe care a creat-o. Oamenii care au protestat au avut cerinte legitime, democratice, corecte, iar Guvernul trebuie sa inteleaga ca cetatenii nu accepta nimic mai putin”, a transmis purtătoarea de cuvânt a președintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că duminică va avea loc o ședință de urgență a Guvernului pentru abrogarea ordonanței de modificare a Codurilor penale.