ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zburăm într-un uragan. Iar ceea ce se întâmplă în societatea românească este îngrijorător. Nu sunt trâmbița niciunei caracatițe, dar care e diferența între ei?!... Care este diferența între partide?! Aceleași metode și aceleași rudimente de gândire, aceleași amenințări!

În absenteismul de astăzi, numai Ura este cea care ne leagă, observ. Numai Ura ne-a sudat pe toți laolaltă, fărâmițându-ne, însă, demolându-ne reciproc.

Este trist că Sevil Shhaideh, cetățean român cu aceleași drepturi ca și mine sau tine, născut în România, primește amenințări! Amenințări cu moartea!, însă, semn că mai avem multe de recuperat… Nu-mi place să-mi critic țara, cum spuneam, dar țara aceasta chiar are acum sânge pe mâinile sale…

… Au fost mulți care m-au atacat vehement când i-am luat apărarea lui Sevil Shhaideh. Când am spus că eu nu sunt cu nimic mai bun decât ea doar pentru că sunt ortodox. Și, să lăsăm, atunci, Ura, Oameni! Să nu mai omorâm pe cineva în ziua de Crăciun!

Shhaideh nu este nici măcar un "terorist” de import. S-a născut aici, în România… Aici este patria ei! Pentru că este musulmană, însă -am aflat- nu este de folos! Sau, cum se spune în alte țări mai avansate, poate excela în diferite funcții – ca românii din străinătate, care ajung la rangul de măturător- dar nu mai departe! Societatea românească se teme că Ștefan cel Mare sau Mircea cel Bătrân s-ar răsuci în mormânt dacă un musulman ar ajunge premier!... 

Mulți nu știu, pe semne, că o droaie de domnitori români au avut mai mare încredere în musulmani decât în… alți europeni.
Mulți nu știu, pe semne, că nu Shhaideh și alți români musulmani au vândut bucăți din țara aceasta, chiar și pentru moschei!, ci preacurați ortodocși, canaliile noaste cele de toate zilele, președinți, premieri…
Mulți nu știu, pe semne, că mulți români musulmani vorbesc mult mai corect limba română decât agramații noștri încărcați de titluri academice. De tinichelele strălucitoare cu care vor să ne ia ochii.

Mulți nu știu că e mult mai important pentru toți, să vorbim aceeași limbă etică! Să fim Oameni!
Așa că, Dumnezeule!, nu înțeleg, ce avem noi cu ea?! Femeia aceasta nu ne-a făcut niciun rău! Am discriminat-o, linșat-o mediatic, am distrus-o, iar acum îi trimitem amenințări cu moartea, de Crăciun!... Ce fel de oameni suntem noi?!

Opriți-vă, cât mai e timp! Renunțați la ură! Renunțați să mai aruncați cu pietre într-un om!