ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul unuia dintre cele mai mari orașe din România și vicepreședinte al PSD la nivel național intră 'în coliziune' cu șeful social democraților, Liviu Dragnea. Edilul din Iași, Mihai Chirică nu vede cu ochi buni propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier.

Acesta ar putea risca și excluderea din partid din cauza acestor declarații. Mai mult, Chirică anunță că mai mulți primari l-au anunțat că nu sunt de acord cu hotărârea de la centru.

Mai mult, Chirică spune că a fost sunat inclusiv de primari din județ care și-au arătat nemulțumirea față de propunerea făcută de Dragnea. „Eu i-am invitat pe toți colegii mei de partid să aibă răbdare pentru că lucrurile se vor așeza, se vor așeza cât se poate de firesc, și se vor duce în matca lor normală. (...) Pur și simplu, mă gândesc că este o strategie care trebuie urmată și va avea un rezultat bun", a spus Chirica, sugerând că planul PSD este de a da, în final, un alt premier, conform B1.ro.

Potrivit lui Chirica, este nevoie de „răbdare, înțelepciune și de o abordare pragmatică". Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis ar trebui să accepte propunerea lui Dragnea, Chirica a răspuns că îi este „foarte greu" să ofere un răspuns și că nu vrea să se transpună „în mintea nimănui".