ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Mulțumită încăpățânării (acum explicată) a lui KW Iohannis de a nu-l schimba pe Augustin Lazăr, aflăm tot mai multe despre cum în toți acești 30 de ani am fost conduși, prelucrați, privatizați, integrați în NATO și UE, jefuiți, forțați la emigrare de către "onorabilii" membri ai Securității.
 
O rețea care depășește chiar celebrele rețele mafiote italiene sau americane, care prinde toate nivelele și instituțiile statului român - un exemplu concludent, Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale este și el un fost informator - , în primul rând cele de forță, justiție, avocațiale, notariale, dar și tot restul instituțiilor publice și mare parte dintre cele private (de ex. firmele securiștilor, ong-urile neo-marxiste-soroșiste etc.).

Iată câteva detalii despre încrengătura mafiotă din jurul lui Iohannis, el însuși bănuit de trafic cu copii la începutul anilor '90, de însușire frauduloasă de case și de deturnare a unor vaste proprietăți ale statului în favoarea Forumului Democrat al Germanilor din România. După cum se spune, cine se aseamănă se adună.
Gheorghe Mușat fost ofițer al Securității și actual avocat al Președintelui Klaus Iohannis, l-a turnat la Securitate pe deținutul politic Iulius Filip
Turnătoriile lui Gheorghe Mușat făcute în penitenciarul Aiud, au fost folosite de Gheorghe Lazăr, cadru al Securității și de Augustin Lazăr (președintele comisiei de propuneri) pentru a înrăutăți situația deținuților politici. Pentru Iulius Filip asta a însemnat inspășirea INTEGRALA a pedeapsei, și eliminarea posibilității de a fi eliberat condiționt, deși nu fusese pedepsit, exclusiv pe turnătorii: ,,nu a dat dovezi temeinice de îndreptare”, ,,e dușmănos”
Augustin Lazăr, șeful comisiei de propuneri din Penitenciarul AIud, nu poate pretinde că nu îl știe pe Gheorghe Mușat încă din 1986 (sau chiar mai devreme)
Klaus Iohannis refuză să semneze cererea de revocare a lui Augustin Lazăr – încă procuror general al României.
Klaus Iohannis a fost apărat în procesul civil în care a pierdut casa pe care o obținuse în urma unui testament falsificat de Gheorghe Mușat, fostul ofițer al Securității și turnător al deținuților politici.
Augustin Lazăr, ca procuror șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba a semnat rezoluțiii de clasare în dosarul caselor obținute prin fraudă de familia Iohannis, punând la mapa profesională în scopul de a fi numit de către Iohannis procuror general al României în 2016, rezoluția de clasare în dosarul cu casele al lui Iohanni.
În acest moment, pe rolul Parchetului General condus de Augustin Lazăr, există o plângere penală privind câștigurile obținute de soții Iohannis din casele luate prin fraudă. Avocatul lui Carmen Iohannis la Parchetul condus de Augustin Lazăr este din casa de avocatură a fostului ofițer al Securității, Gheorghe Mușat.
Augustin Lazăr ascunde faptul că avocații Mușat o asistă pe Carmen Iohannis în dosarul penal.Iată cum.
Klaus Iohannis nu semnează propunerea lui Tudorel Toader de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.
 Un amplu articol extrem de bine documentat, prezentând pe larg toate conexiunile, din care am extras concluziile de mai sus, găsiți pe blogul lui Radu Soviani.