ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Radu Tudor, analist politic și moderator la Antena 3, a spus că președintele PNL, Ludovic Orban, a vrut să dea o smetie PSD și a reușit, însă, din păcate, a afectat și România.

„Ludovic Orban recunoaște că a fost la Departamentul de Stat și a discutat despre lupta anticorupție. El spera să dea o smetie PSD și a reușit, dar a dat și României, din păcate”, a spus analistul politic Radu Tudor la emisiunea Punctul de întâlnire de la Antena 3.

Departamentul de Stat al SUA a postat pe site-ul propriu un comunicat prin care își exprimă îngrijorarea față de faptul că Parlamentul României ia în calcul o legislație care ar putea submina lupta anticorupție și ar putea afecta independența sistemului judiciar și cere Parlamentului să respingă propunerile care slăbesc statul de drept.

Și ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a declarat, luni, că urmărește cu foarte mare atenție dezbaterile din Parlament privind legile justiției, având „îngrijorări foarte serioase privind propunerile inițiale ale ministrului Justiției".