ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a fost în această seară invitatul Emei Zeicescu la emisiunea "Perfect Imperfect" de la TVR 1, iar aproape de finalul emisiunii, Arafat și-a smuls lavaliera și a părăsit studioul.

Acesta s-a enervat după ce moderatoarea l-a întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze
. Raed Arafat a mai răspuns și la întrebări legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni și incendiul din Colectiv.
 
Ema Zeicescu: Ați luat vreodată în calcul să demisionați?
Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o și altă dată. Nu! Vreți să demisionez? Trebuie să îmi spuneți și trebuie să mă faceți să simt că într-adevăr am greșit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o  de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreți să demisionez și să recunosc că am greșit? Nu am greșit într-o intervenție care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să vă spună că nu am greșit. Dacă dumneavoastră vreți și experții vreți să spuneți că am greșit, asta e altceva.  

După acest răspuns, Arafat a spus că își cere scuze, dar el trebuie să plece, adăugând că "RealitateaTV s-a mutat la TVR". Și-a scos microfonul și a plecat brusc.