ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În plin scandal privind achiziția frauduloasă de vaccinuri Covid, cu o anchetă DNA în curs de desfășurare, PSD-istul Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a anunțat săptămâna trecută că „se retrage din politică”.

La o manifestare publică, fiul de torționar bolșevic Alexandru Rafila a anunțat că nu va mai candida pentru nici o funcție publică, la alegerile de anul viitor.

Ministrul PSD este un adept înfocat al vaccinării pe orice căi și prin orice metode, mai puțin asupra propriului lui fiu, pe care l-a îmbolnăvit chiar în ziua TV-vaccinării.

De ce a făcut Rafila aceste anunț tocmai acum? Are legătură cu ancheta DNA sau cu vreo altă operațiune marca OMS, organizație căreia îi este subordonat?

Desenatorul ActiveNews GeoGrafik i-a dedicat o caricatură caricaturii de om și politician veros care nici vaccin n-a injectat nici sânge de victime nevinovate n-are pe mâini.