ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal a validat-o, sâmbătă, pe Raluca Turcan ca președinte interimar al PNL, informează Agerpres.

Decizia a fost luată cu o largă majoritate, înregistrându-se și patru voturi împotrivă și o abținere.

Raluca Turcan a declarat că "PNL trece acum printr-o perioadă dificilă, complicată chiar".

„Dacă mă uit la imaginile din campania electorală sunt încrezătoare că vom regăsi în PNL o echipă, forță, credibilitate și prietenie, respectul reciproc, lucruri pe care se pare că unii dintre noi le-am pierdut. Dacă suntem uniți putem să dobândim un sprijin real din partea celor care se uită la PNL”, a afirmat Raluca Turcan.

Interimarul PNL-ului a susținut că președintele Klaus Iohannis este și va fi partenerul PNL: „Trebuie să întărim acest parteneriat, pentru că președintele Klaus Iohannis a fost în prima linie ca principal apărător al statului de drept și al parcursului european al României”.

Tot sâmbătă, CNC al PNL l-a validat pe Cristian Bușoi ca secretar general interimar al PNL, tot cu majoritate, fiind exprimate și cinci voturi împotrivă și patru abțineri.

La reuniunea Consiliului Național de Coordonare al PNL au participat 900 de delegați.

Raluca Turcan a fost aleasă președintele interimar al PNL după demisia din funcție a Alinei Gorghiu, ca urmare a rezultatului slab obținut de liberali la alegerile din decembrie 2016.