ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PNL, Raluca Turcan, va propune în Parlament un pachet de facilități fiscale pentru producțiile cinematografice filmate în România, după modelul utilizat în alte state europene.
 
Raluca Turcan subliniază, într-un comunicat transmis duminică, de Ziua Culturii Naționale, că în viziunea Partidului Național Liberal promovarea culturii naționale nu este doar o obligație, ci poate fi și o sursă importantă de creștere economică, prin integrarea sa cu dezvoltarea regională și turismul.

"Trebuie create condițiile ca patrimoniul național, potențialul creativ și natural să genereze prosperitate pentru comunitățile locale și pentru cetățenii români. În acest sens, voi propune în Parlament un pachet de facilități fiscale pentru producțiile cinematografice filmate în România, după modelul utilizat în alte state membre ale Uniunii Europene. Pentru a valorifica cu adevărat cultura românească este nevoie de curaj și de ieșirea din tiparele generatoare de stagnare", afirmă președintele PNL, Raluca Turcan.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews