ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De câteva luni, partidul Uniunea Salvați România (USR) strânge semnături pentru inițierea unui Referendum prin care s-ar pune întrebarea dacă persoanele condamnate penal ar mai putea ajunge în funcții publice în România.

Diferite personalități din lumea artistică, precum Victor Rebengiuc, Oana Pellea sau Tudor Chirilă au susținut inițiativa.  Un român din Italia a încercat să-l determine și pe rapperul Dragoș Gărdescu (Puya) să semneze pentru această inițiativă.

Iată dialogul dintre cei doi purtat pe o rețea de socializare:

„pricopemihail Semneaza fara penali in Romania

puya_dragos @pricopemihail

puya_dragos Imposibil ! Toti sunt penali ! Inclusiv cei pt care lucrezi...

pricopemihail @puya_dragos Te inteleg,dar noi santem oamenii simpli care lucram in strainatate,voi care sunte-tii artistii cunoscutii pute-tii vorbi despre dragnea dar foarte multii artistii nu vor sa vorbeasca,le este frica sau nu stiu de ce,pe 10 August noi din strainatate suntem la bucuresti si as vrea sa fii si tu si ceilaltii artistii dar vom vedea,oricum multumesc ca ai raspuns,ceilaltii nu au raspuns,tot respectul pt muzica ta si la familia....noi suntem oamenii simpli si vrem sa facem ceva pt tara noastra Romania....”