ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rares Bogdan, realizatorul de la Realitatea TV, cel care a fost primul jurnalist care anunța, în 2015, că Dacian Cioloș va fi înlocuitorul lui Victor Ponta în fruntea guvernului face o nouă previziune.

La sfârșit de mandat al lui Dacian Cioloș, Rareș Bogdan face un nou anunț în privința viitorului prim-ministru, care va fi propus de către Klaus Iohannis.

„Unul din trei. Mihai Fifor, Sorin Grindeanu sau Vasile Dâncu. Noul val din PSD plus ‘Profesorul’. Unul dintre ei va fi Prim Ministru! Iar Liviu Dragnea foarte probabil va fi Președintele Camerei Deputaților. Părerea mea…”, a fost mesajul postat de Rareș Bogdan pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat zilele trecute că va merge la consutări cu președintele Iohannis și îi va prezenta, strict în acest cadru, o propunere pentru funcția de premier.

„Vom merge cu o propunere care, din punct de vedere matematic și politic, să fie acceptată", a precizat Dragnea. El a mai specificat că șeful statului "nu va avea niciun motiv constituțional să refuze" propunerea oferită de PSD.

 

Unul din trei. Mihai Fifor, Sorin Grindeanu sau Vasile Dancu. Noul val din PSD plus "Profesorul". Unul dintre ei va fi...

Posted by Rares Bogdan on Thursday, December 15, 2016