ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rareș Bogdan, realizatorul Realitatea TV, a scris pe pagina sa de Facebook că președintele Klaus Iohannis refuză să preia cu adevărat puterea și că acesta va fi suspendat din funcție.

În aceeași postare, Rareș Bogdan a descris un scenariu ipotetic în care PNL se îndreaptă spre soarta PNȚCD.
     
"Încet și sigur PNL se îndreaptă spre soarta PNT-cd. Și uite așa se face zob și ultimul partid istoric. Cineva vrea să repete SCENARIUL din 1996-2000. Îmi este tot mai limpede. În prima fază vor face zob PNL-ul. În a doua vor lipi imaginea lui Emil Constantinescu tot mai agresiv de imaginea lui Klaus Johannis. După alegerile din Noiembrie și dezastrul liberal vor trece în maxim 6 luni la ....SUSPENDAREA Președintelui care pur și simplu refuză să preia cu adevărat puterea. NU ÎNȚELEGE că e tot mai izolat la Cotroceni. PSD condus de Zgonea sau Dâncu îl va propune pe Maior sau Dâncu pentru Președinte. Unul dintre ei va câștiga scaunul de la Cotroceni și astfel ROMÂNIA după mai bine de 12 ani va avea un președinte de stânga. Simplu și fără posibilitate de a bloca toate acestea. Pentru că DEMOCRATIA a murit în ROMÂNIA. Este un simulacru și atât. Un fel de.... Aaaaa, să nu uit, Cioloș va fi considerat la concurs cu Boc unul dintre cei mai slabi premieri ai ultimilor 26 de ani. Multe speranțe, puține, foarte puține realizări însă un guvern plin de aroganți și atitudini superioare și cam atât...... Apropo vă reamintesc că au trecut 6 luni deja. Se vede ceva? Poate doar eu nu văd. România va fi din ce în ce mai mult în genunchi. Capitalul autohton va fi zob iar toți cei care iubesc ROMÂNIA și respectă istoria vor fi considerați retrograzi, conservatori sau pășuniști și un real pericol pentru viitorul luminos al țărișoarei. Cei plecați "afară" nu doar că nu se vor întoarce dar cred că rândurile lor vor spori și mai mult..... Și uite așa vom spune "A fost odată ROMÂNIA!", a postat Rareș Bogdan pe pagina de socializare.
     
Acesta a adăugat: "P.S. Aaaa, să nu uit, toate acestea sunt scoase din mintea mea rămasă sănătoasă, nu e cazul să îmi șoptească nimeni nimic, doar trebuie să privesc cu atenție și fără implicare ceea ce se întâmplă pe scena publică. E evident".