ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rareș Bogdan, realizator Jocuri de Putere la Realitatea TV, a comentat în direct demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

„E o normalitate demisia. E o veste normală, care trebuia să se întâmple cu 3 luni în urmă. Președintele României i-a cerut cu 3 luni în urma demisia, informația e pe surse. E logică, normală. MRU rămâne un om inteligent, cu viitor în politică. Poate fi un excelent ambasador, poate fi un candidat al dreptei în diverse poziții de senator, deputat. Din informațiile mele, MRU s-a grăbit în anumite chestiuni. Trebuie să te gândesti la statul român, nu la alte state.

Domnul Răzvan Ungureanu credea ca poate fi șef al SIE slujind și alte state. Rămâne partea a doua. Gândiți-vă că viitorul șef al SIE va fi ales de Parlament. Să nu uităm ca MRU a trecut prin votul celor de la UNPR. Vine examenul Parlamentului pentru viitorul șef al SIE, propus de Președintele României. Cred că va face o alegere bună pentru această țară. Noul șef al SIE să fie loial Romaniei", a comentat Rareș Bogdan.