ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul tenisman Ilie Năstase e revoltat de faptul că ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, s-a fotografiat cu steagul secuiesc și-i cere demisia.

"Am luat atitudine în Parlament. Fac parte din Comisia de Apărare. Am fost surprins să văd cum mulți colegi nu au luat atitudine. Acest ambasador nu este un ambasador care face bine României. El a venit după trei ani de absență, noi trei ani nu am avut ambsador și ne tot batem pe reciprocitate, că suntem partenerii lor.
 
Prin declarațiile pe care le face acest ambasador, noi nu suntem parteneri. Domnul ambasador face declarații în numele cui? În numele Guvernului american? Eu nu înțeleg. Nu l-am auzit pe domnul Maior să facă vreo declarație politică. Auzeam pe cineva să ne cerem scuze noi. Noi să ne cerem scuze? El să ne ceară scuze. Eu când mă duc în SUA stau trei ore la coadă. Ei intră ca prin brânză în România. Asta nu e reciprocitate", a spus Năstase la Realitatea TV.

"Eu cred că el recunoaște doar steagul american, pe al nostru nu îl recunoaște. Ce văd în poză, nu e steagul României. Să nu ne jignească. Ne jignește și îl lăsăm în continuare să ne jignească. Eu îi cer demisia acestui ambasador care nu reprezintă SUA și nu merită să reprezinte SUA", a adăugat Năstase, potrivit cotidianul.ro.