ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentari de Prahova, primari din mai multe localități și reprezentanți ai Bisericii și-au dat întâlnire în interiorul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești pentru discuții pe rema referendumului pentru Căsătorie.

Au participat politicieni de la aproape toate partidele parlamentare, cu excepția USR, care s-au declarat în favoarea inițiativei legislative de revizuire a Constituției privind redefinirea familiei, potrivit publicației locale câmpinatv.ro.

Au fost prezenți Grațiela Gavrilescu – ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu – președinte PNL Prahova, Bogdan Toader – președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi (secretar executiv al PMP la nivel național), primarii din Bănești, Poiana Câmpina, Provița de Sus, Provița de Jos, Filipeștii de Târg și Filipeștii de Pădure, Breaza, Florești, Băicoi, Măgureni și multe alte localități. Întâlnirea a fost inițiată de Coaliția pentru Familie, conform sursei citate.

„Întâlnirea de astăzi a avut scop de informare cu privire la referendumul pentru revizuirea Constituției. Cu mare bucurie am participat la acest demers al Coaliției pentru Familie, la Bănești, acolo unde au venit oameni care vor să facă un mare bine acestei țări. Au fost membri ai clerului, credincioși și oameni politici din tot spectrul politic, spre bucuria noastră, cu toții fiind de acord cu definirea clară a familiei în Constituția României”, a declarat părintele protoiereu Grigore Melnic.