Religia încalcă normele morale, dar nu și educația sexuală contraceptivă / ideologică / lgbtq și gender – care este în fapt un adevărat vehicul de colonizare ideologică.

„În unitățile de învățământ și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale sunt interzise activitățile care încalcă normele de moralitate și orice alte activități și comportamente care pot pune în pericol sănătatea și integritatea fizică sau psihică a copiilor și tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar sau nedidactic, inclusiv comportamentele generatoare de bullying, oricare ar fi forma acestuia, precum și activitățile de natură politică și prozelitismul religios", prevede un proiect legislativ de modificare a legii educației naționale.

Propunerea legislativă de modificare a Legii educației naționale a fost inițiată de 14 deputați de la PSD, PNL, UDMR, ALDE, PMP, minorități și a fost depusă la Camera Deputaților.

Două întrebări, la o primă privire, vizavi de paragraful de mai sus:

- Consiliul Național al Elevilor, acela care dă mereu comunicate „progresiste” care cer introducerea educației sexuale ideologice în școli, nu face prozelitism politic?

- Filosofia materialist-dialectică ce stă la baza unor doctrine predate încă de la vârste mici în școli, cum este darwinismul (darwinism care se află și la rădăcina eugeniei, a fascismului și a marxismului, trei dintre cele mai criminale ideologii din secolul XX) nu este tot o formă de prozelitism religios, sau quasi-religios?

Ca să îl citez și pe filosoful evoluționist Michael Ruse, fost profesor de filosofie și zoologie la Universitatea din Guelph, Canada:

„Evoluția este promovată de cei care o practică ca fiind ceva mai mult decât simpla știință. Evoluția este promovată ca o ideologie, o religie seculară – o alternativă completă pentru creștinism, cu sens și moralitate. Sunt un evoluționist ardent și un fost creștin, dar trebuie să recunosc că această obiecție – pe care o fac creștinii care cred că lumea a fost creată de Dumnezeu – este una cât se poate de fundamentată.

Și:

„Evoluția este o religie. Aceasta a fost adevărat în ceea ce privește evoluția la început, și este adevărat și în zilele noastre”

„Evoluția a luat, astfel, ființă, ca o ideologie seculară, un substitut explicit pentru creștinism.”

Așadar, nu numai că religia încalcă se pare normele morale, iar educația sexuală ideologică nu pare să le încalce. Dar și „prozelitismul religios” este rău dacă este vorba de creștinism și de cultele creștine – dar este bun, acceptabil și de dorit când este vorba de religii seculare foarte stângaci camuflate.

Toate aceste prevederi foarte parșive sunt ascunse sub pretextul transparent că în felul acesta îi apărăm pe copii de „bullying”.

Nu „neutralitatea religioasă” o doresc acești „progresiști”, să ne fie foarte clar. Ci ei doresc de fapt doar un singur lucru: și anume, să elimine creștinismul din școli și din spațiul public; și să îndoctrineze copiii încă de la cele mai mici vârste cu „religia” și ideologia lor.

P.S.: Iar zicerea lui Lucian Mândruță și a altor „seculariști”, „Darwin-ajută”, mi se pare o confirmare foarte bună pentru afirmațiile pe care le face profesorul Michael Ruse.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews