ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali și deputatul Remus Cernea au avut un schimb de replici în cadrul unei emisiuni difuzate pe B1 TV.

Invitat să comenteze prin telefon subiectul audierii la DNA a Mitropolitului Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, Gigi Becali a intrat în conflict cu Remus Cernea, aflat în platoul emisiunii.

Totul a pornit de la o discuție despre caracterul științific al cărții scrise de Becali în detenție, lucrare coordonată de Mitropolitul Ardealului. A urmat apoi un schimb de replici dure între cei doi:

Gigi Becali: Orice lucru care este benefic pentru societate este științific. Este o lucrare în care se scrie despre subiectele teologice, asta înseamnă că este o lucrare cu subiect teologic științific.
Remus Cernea: O carte în care îți afirmi credința nu este una științifică.
Becali: La mintea ta, unde crezi că poate să se însoare bărbat cu bărbat, la mintea ta dacă o pui la un câine turbează.
Cernea: Domnule, Becali, eu vă tratez cu respect, nu vă atac, discut pur principial.
Becali: Eu nu te tratez pe tine cu niciun respect pentru că tu ai demoni. Atunci când eu te jignesc pe tine, vede tot poporul român că tu ai demoni și atunci nu te mai ascultă pe tine.
Cernea: Vă întorc și celălalt obraz, domnule Becali, puteți să mă atacați cum doriți.
Becali: Și celălalt obraz să îl întorci și o să ți-l scuip.
Becali: Dacă mă mânii acum și jignesc acest om, o fac din dragoste pentru neamul meu, pentru ca neamul meu să înțeleagă că acest om este demon cu față de om. El nici nu este homosexual. Tu ești plătit să aperi homosexualii, nici nu ești homosexual.
Cernea: Eu apăr drepturile omului, care sunt drepturile tututor cetățenilor.
Becali: Eu îi iubesc mai mult decât tine pe acei oameni. Dar eu le spun că ceea ce fac este păcat.
Cernea: Trebuie să ne respectăm unii pe ceilalați chiar dacă avem credințe diferite sau nu avem o credință.
Becali: Tu îndemni oameni la demonizare și la păcat.

Cernea: Mesajul dumneavoastră nu este unul de pace, ci unul de ură.

 Replici acide în direct. Gigi Becali:"Eu nu te tratez pe tine cu niciun respect pentru că tu ai demoni". Remus Cernea: "Vă întorc și celălalt obraz". Becali: "Și celălalt obraz să îl întorci și o să ți-l scuip" (VIDEO)