ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Corneliu Vadim Tudor, recunoscut pentru pamfletul său virulent, pentru verbul ascuţit, presărat nu de puţine ori cu limbaj suburban şi dezvăluiri controversate, a oferit de-a lungul timpului momente memorabile.  

Câştiguri de 4 miliarde de euro pe an - Harta clanurilor mafiote din România. Politicianul a alcătuit o hartă a clanurilor interlope din România:

"Români, apăraţi-vă singuri! Suntem singura ţară din Europa unde poliţia aleargă după hoţi nu ca să-i prindă, ci ca să împartă prada cu ei.", a spus Vadim într-o emisiune a Gabrielei Vrânceanu Firea.

Corneliu Vadim Tudor, candidat la Preşedinţia României din partea Partidului "România Mare", invitat la Antena 3, a vorbit despre Klaus Iohannis, PSD, fracturare hidraulică, justiţie: "Iohannis, acest german second-hand, refuzat la export. Atunci mă duc şi eu să devin preşedintele Germaniei."

 

Dintotdeauna serviciile secrete au fost o anexă a regimului - susţinea Vadim Tudor într-o emisiune din 2010, acuzând regimul Băsescu de terorism de stat.