ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Când o să-l văd pe Gitenstein expulzat şi pe Tismăneanu - care, mereu egal cu sine, va schimba macazul - că-l condamnă pe Contributors ca pe un sabotor al democraţiei, o să spun doar atât: A căzut, în sfârşit, comunismul! Putem da jos steagul LGTB de pe ambasadă şi proclama libertatea de conştiinţa!

Intelectualii neoliberali (pseudo-elitele băsiste) vor deveni, în sfârşit, dizidenţi, asa cum s-au imaginat mereu, iar revista 22, lipsită de finanţare, va fi scoasă doar în format electronic de către câţiva nostalgici.

Ultimul soldat străin va fi dus cu fanfara la aeroport şi fetele îi vor da flori. Vom deschide şampania: pericolul unui război mondial ne va ocoli. La Deveselu în bunkere se va deschide o ciupercărie. Toţi tinerii vor face armata, care va fi o şcoală de bărbăţie şi patriotism. Nucleul ei va fi hiperprofesionalizat iar legea va fi clară: niciun soldat român nu va mai lupta în afara hotarelor ţării, sub niciun pretext.

Basarabia se va uni cu patria mama iar romanii din jurul granitelor vor deveni prioritate pentru politica externa a tarii. Deznaționalizarea lor, așa cum se întâmplă acum, va fi vehement combătută pe toate planurile.

Din şcoli şi licee vor fi fost scoase steagurile curcubelite iar părinţii nu vor mai fi nevoiți să rupă paginile din cărţile de educaţie sexuală. Parada gay se va ţine pe holurile de la Casă Poporului (Palatul Parlamentului), transformată între timp într-un cazino internaţional. 

Învățământul va fi reformat total și va urmări dezvoltarea calităților personale ale copilului, nu transformarea într-un individ docil și lipsit de inițiativă, creat pentru munca în boxe de rigips; un bleg ideal pentru un stat gonflat, prizonier al corporațiilor. 

Familiile (normale!) vor fi sprijinite ca sa-și crească copiii. Toată politica statului (învățământ, sănătate, economie), se va centra pe familie și comunitate.

Libertatea credinței, inclusiv în spațiul public, va fi sacrosantă.

Ofiţerii acoperiţi din presă se vor pocăi public, pe modelul Turcescu. Cei intratabili vor pleca în exil cu toţi politicienii care au conspirat la degradarea României şi transformarea ei într-un paşalâc ordinar. Hotnews, această "Pravda" neoliberală, va fi predată în şcolile de jurnalism ca model şi caz simptomatic de propagandă a corpocratiei globaliste. 

Serviciile secrete şi procuratura vor avea interzis în intervenţiile politice. 

Partidele, evident, se vor reforma integral. Șpăgarii, lichelele, secăturile șmechere, toți amoralii vor fi alungați acolo unde le este locul: la periferie, nu în punctele cheie de decizie ale Statului!

Va fi instaurată domnia legii şi a meritocraţiei.

Oamenii liberi nu se vor mai uita sedaţi la televizoarele care-i tâmpesc sistematic, pentru că CNA-ul îşi va face datoria. Emisiunile culturale vor fi prezente pe toate canalele media, care îşi vor relua rolul formativ, nu de propagare a imposturii şi a imoralităţii dusă până la pornografie. Oamenii îşi vor regăsi modelele reale, care au un sens societal.

Pământul agricol al ţării va fi recuperat şi se va da o lege care va interzice sine die vânzarea lui către cei care nu au cetăţenia română. Pădurile vor fi declarate tezaur al naturii și nu vor ieși pe la vama decât produse din lemn finite. 

Petrolul şi gazele naturale vor fi naţionalizate, iar hipermarketurile scoase din oraşe.

Ţăranii si tinerii din orașe care vor dori sa-și facă un rost prin munca pământului - ajutaţi prin legi şi credite să crească animale, să cultive legume şi fructe, să-şi deschidă împreună mici fabrici de lactate sau de mezeluri, de conserve şi sucuri ecologice care să umple magazinele de cartier şi pieţele, devenind și principalele produse de export. Măcelăriile vor fi redeschise şi vor vinde carne, nu gelatină plină de sare, hormoni, coloranţi şi antibiotice. 

Multinaționalele care industrializează hrana vor pleca singure, pentru că nimeni nu va mai cumpăra junk-food. 

OMG-urile vor fi interzise prin lege.

Românii emigrați vor reveni acasă, unde se vor apuca de treabă.

Familiile vor fi, în sfârșit, reunite.

Vorba lui Avram Iancu: "No, hai!"

Sunt atât multe de făcut în ţara asta, Doamne...!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews